Eredivisieseizoen weer van start!

Zaterdag 12 september begint het nieuwe eredivisieseizoen weer! Uit in Middelstum is Klimaatgroep Stars de tegenstander, vorig seizoen gepromoveerd uit de eerste divisie en met spelers als Tan Anran, Colin Rengers, Jan Tammenga en Henk-Jan Wils een nieuwe tegenstander voor onze club. Zouden we een flitsende seizoensstart gaan maken? Er gaan geruchten over enkele supporters die naar het hoge noorden willen, hoor jij daarbij?

Zaterdag 19 september volgt dan de eerste thuiswedstrijd tegen Hilversum, wat met oud-Smasher Gamal natuurlijk een spektakel zal worden! Met Nathan van der Lee, Jelle Goossens en Frank Rengenhart een geduchte tegenstander waarbij elke support welkom is! Mocht je niet naar de uitwedstrijd gaan, noteer je dan wel even deze datum in je agenda? Aanvang aan de Eijerdijk is het vertrouwde 16.00u, dus graag tot dan!

Voor de overige wedstrijden van het eerste dit seizoen kun je hier klikken.