Die verrekte Oerdrang ook

We hebben ons al verontschuldigd bij de tegenstander en doen dit door middel van dit stukje nogmaals.
Sorry heren van Vined 2, maar eigenlijk waren jullie bij voorbaat al kansloos. Niet omdat wij nu zoveel beter zijn, niet omdat we de beste opstelling hadden maar we wilden simpelweg snel klaar zijn voor de gezamenlijke douche. Hoezo zult u zeggen. Gewoon die verrekte Oerdrang die wij mannen hebben

Bijgaande foto verklaard denk ik alles. Nietsvermoedend en gespannen voor de topper tegen de ongeslagen koploper kwamen wij de herenkleedkamer binnen van het oh zo mooie nieuwe buurthuis in Heerde. Lopen we gelijk tegen deze minuscule, maar niet minder mooie dameslingerie aan. Een droom komt uit, ze hebben maar één kleedkamer en die mogen wij delen. Delen met de dames die een leuk stukje muziek aan het spelen waren op het feest van de plaatselijke wasmiddelenfabrikant. Gelijk vragen hoe laat ze afgelopen zijn en of ze dan ook gaan douchen. U raadt het al, alles hebben we in het werk gesteld om dit tijdstip te halen en het is gelukt. Het werd een gedenkwaardig doucheritueel na de wedstrijd waar ik u de details van zal besparen maar u mag ons altijd aanschieten hiervoor.

De wedstrijd werd door Carl, Jan en Erik in recordtempo gewonnen met 9-1 en na drie wedstrijden staan wij reeds fier bovenaan. Na de wedstrijd nog even nazitten met Dré Hazes was ook niet verkeerd en reuzegezellig.

Al met al een zeer geslaagde wedstrijdavond met ouderwets vertier waarbij we leeg, maar voldaan terugkeerden naar Hattem

Bedankt heren van Vined, de dames van de band en Dré voor deze gedenkwaardige avond.

  De Beugels