Vierde jeugdteam kampioen!

Afgelopen zaterdag werd het vierde jeugdteam kampioen in de derde klasse. Een opmerkelijke prestatie, omdat het team vóór de lockdown in verband met Corona in de vijfde klasse uitkwam. Na een hernieuwde start van de competitie bleek het team in de derde (!) klasse te zijn ingedeeld, omdat veel competitieteams waren uitgevallen.
Het team, bestaande uit Myrthe Schakelaar, Anniek van ’t Holt, Morris Vlierhuis en Thijmen van ’t Holt, bleek de afgelopen periode goede vorderingen te hebben gemaakt. De individuele prestatiecurves zijn omhoog geschoten.
In de komende voorjaarscompetitie start dit team in de tweede klasse. Handhaving op dit niveau zeker tot de mogelijkheden behoren.

V.l.n.r.: Thijmen van ’t Holt, Morris Vlierhuis, Anniek van ’t Holt en Myrthe Schakelaar