Protocol Smash’70

Protocol Verantwoord Sporten

Gevolgen en maatregelen voor TTV Smash’70

Update 17 mei 2021

 

  1. Jeugd tot 18 jaar geen afstandsbeperking tijdens én na het sporten.
  2. 18 jaar en ouder: geen afstandsbeperking tijdens het sporten. Na het sporten wel 1.5 meter afstand. Zowel in de zaal als in de kantine.
  3. Wij houden 6 tafels aan om iedereen die ruimte te geven wel de 1.5 meter afstand te kunnen bewaren, ook al is dit niet meer een verplichting. Dit betekent automatisch dat er maximaal 12 spelers per speelmoment/training in de zaal zijn plus een trainer.
  4. Alle volwassenen reserveren hun training via de PingPongbaas app. We gaan er altijd vanuit dat iedereen die een reservering maakt, ook aanwezig is geweest. Achteraf, na de training, zetten we de reserveringen op ‘bevestigd’. Leden die door omstandigheden toch niet kunnen komen trainen dienen zelf de reservering te annuleren in de PingPongbaas App.
  5. Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden.
  6. De kantine en keuken mag weer gebruikt worden. Hiervoor gelden de horeca regels. Dit houdt o.a. in:
   • van 6.00 – 22.00 uur.
   • Alleen op de stoelen en lage krukken aan de tafels
   • 5 meter afstand bewaren

Registratieboek bij binnenkomst voorlopig nog niet nodig

De speelzaal is voorlopig alleen toegankelijk voor leden die komen trainen + de trainer. Bezoekers zijn niet welkom. Dit betekent dat er alleen mensen in de speelzaal zijn die een reservering hebben gemaakt met de PingPongbaas App (volwassenen) + de trainer.
Ouders van jeugdleden brengen en halen hun zoon/dochter buiten de speelzaal, tot de voordeur. Er vinden ook geen vergaderingen plaats in de accommodatie.

De kantine mag weer gebruikt worden. Wij kiezen ervoor dat dit alleen geldt voor die iedereen die getraind heeft + de trainer. Voor de kantine geldt een registratieplicht. Daarom houden wij de registratie van de PingPongbaas App aan voor zowel de speelzaal als de kantine.