Samenwerking Smash’70 & Tafeltennis Zwolle

Met ingang van de najaarscompetitie 2013 gaan TTV Smash ’70 Hattem en Tafeltennis Zwolle een vergaande samenwerking aan. Onder de vlag van een nieuw op te richten stichting komen alle landelijke en hoofdklasse teams vanaf volgend seizoen uit. Op zaterdag 22 juni vond de aftrap plaats waarbij een nieuwe naam bekend werd gemaakt: TT IJsseltop.Het doel van deze samenwerking is het versterken van jeugdtafeltennis in de regio. ‘Door samen te trainen, doordeweeks maar ook tijdens trainingsstages in de vakanties willen we elkaar en de spelers sterker maken’, aldus Marc Noorda van Tafeltennis Zwolle.

Marthijn van der Wal vult aan: ‘We gaan spelers een goede tafeltennisopleiding bieden. Beide verenigingen hebben door samen te werken alle benodigde faciliteiten in huis om spelers op te kunnen leiden tot de regionale en zelfs landelijke top’.Zowel Tafeltennis Zwolle als TTV Smash’70 blijven naast deze samenwerking hun eigen jeugdleden werven en opleiden. Zodra spelers tot een hoger niveau komen kunnen zij de stap maken naar TT IJsseltop.

TT IJsseltop is nog zoekende naar één of meerdere sponsoren. Bedrijven/instanties die dit initiatief willen ondersteunen zijn van harte welkom. Zij kunnen hun interesse kenbaar maken via een e-mail naar auke@vanselling.net

In de week van 12 augustus start TT IJsseltop met de voorbereiding op het nieuwe seizoen middels een trainingsweek.