Uitstekende start!

Het eerste herenteam van Smash’70, sinds dit seizoen uitkomend onder de naam Van Wijnen/Smash’70, heeft een meer dan uitstekende start gemaakt in de eredivisie.
In de thuiswedstrijd op zaterdag 21 september 2013, werd in een bijzonder duel (want: tegen de Hattemse gebroeders De Vries) een prima gelijkspel (3-3) behaald tegen kampioenskandidaat Westa uit het Limburgse Wessem. Grote man van de thuisploeg was Ewout Oostwouder die in zijn enkelpartijen ongeslagen bleef (het dubbel is niet meer dit seizoen).

In het ‘dubbele’ weekend werd er op zondag 22 september 2013 aangetreden tegen Pecos uit Oegstgeest, de Zuid-Hollanders werden gedecideerd met 5-1 teruggewezen. Koen Hageraats en wederom Ewout waren goed voor louter winstpartijen. Met veel zelfvertrouwen wordt uitgekeken naar de komende duels!

Stand Eredivisie:

Enjoy&Deploy Taverzo    2 – 10
Tafeltennis Zwolle 3 – 9
FVT/Visser vd Ham 2 – 8
Van Wijnen/Smash ’70 (H)     2 – 8
Hilversum   3 – 8
Wijzenbeekkled/Westa      2 – 7
Pecos   3 – 6
Scylla 2 – 5
Scyedam   1 – 4
Itass DTK ’70 2 – 1