Kersttoernooi 2013 groot succes!

Op 14 december organiseerde Smash’70 weer een tafeltennis toernooi voor de basisscholen uit Hattem. Met de kinderen die aanwezig waren werd een leuke dag gemaakt en er zijn meer dan 150 wedstrijden gespeeld. In de middag kwamen er ook jeugdspelers van Smash’70 om hun eigen toernooi te spelen. De organisatie had de groepen 5 en 6 samengevoegd tot 1 grote groep en de groepen 7 en 8 ook tot 1 grote groep.

Bij de groep 5/6 zijn de prijswinnaars (1. Ella. 2. Kirsten. 3. Willemijn) Bij groep 7/8 zijn de prijswinnaars (1. Cedric. 2. Nina. 3. David) Uit de Smash-poule waren de prijswinnaar (1. Wilbert. 2. Jordy. 3. Mirza)

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die heeft mee gedaan aan het toernooi. Maar natuurlijk ook iedereen van de organisatie die zich heeft ingezet om het een succesvol toernooi te maken. We hopen dat iedereen volgend jaar weer mee doet.