Sluitingstijden van het bejaardenhuis

Inmiddels heeft Smash ’70 6 er al weer twee wedstrijden op zitten in de voorjaarscompetitie van 2014. De eerste wedstrijd werd thuis met 6-4 gewonnen van De Spinners . Saillant detail van de wedstrijd was dat er een 78-jarige meespeelde bij De Spinners, die tijdens de nazit aankondigde dat hij op tijd weg moest i.v.m. de sluitingstijd van het bejaardenhuis. Vooral pijnlijk voor Auke en Gert, want zij moesten beiden hun meerdere erkennen, waarmee hij verantwoordelijk was voor twee van de vier verloren partijen. Verzachtende omstandigheid voor hem was dat de oude baas met noppen speelde. Maar toch …..

Voor de tweede wedstrijd reisde Smash 6 af naar De Toekomst in Lochem. Het was de reis van bijna een uur waard, want tegen de degradant uit de 2e klasse werden 8 punten geïncasseerd door Simon (3), Wim (2) en Auke (2). Daarvoor moesten wel veel vierde en vijfde games gespeeld worden.

Met 6 en 8 winstpartijen staat Smash 6 nu gemiddeld op 7 punten. Daarmee ligt dit team weer op dezelfde koers als in de voorjaars- en najaarscompetitie van 2013. In deze beide competities wist Smash 6 ondanks het hoge gemiddelde van 7 punten niet het kampioenschap binnen te slepen.

Volgende wedstrijd is op vrijdag 14 februari aan de Eijerdijk tegen Trias.