‘Beer van de Moslaan’ wijst Beugnieten de weg

Over één ding was het team der Beugnieten het eens. De seizoenstart was over het algemeen gezien niet goed. Inmiddels is titelconcurrent Wezep drie punten weggelopen. Insteek voor de resterende helft was om het elke wedstrijd net iets beter te doen dan de vorige. De competitie begon met een matige 5-5 thuis tegen Vined. Afgelopen donderdag moest er in Heerde tegen Vined gespeeld worden. Misschien wel voor het laatst in het knusse home aan de Zwolseweg, de club vertrekt naar een multifunctioneel centrum volgend jaar.
Het team zag zich enorm gesteund door de terugkeer van de ‘Beer van de Moslaan’. Na een blessure weer volledig inzetbaar en dit bracht Manfred en Carl op het idee dit te vieren met champagne. De start was wederom stroef en met een 3-1 achterstand, leken de ambities bijgesteld te moeten worden. Maar toen kregen de Beugnieten de geest, alsof het niets was werden de volgende zes partijen zonder uitzondering gewonnen te worden met een nog indrukwekkender gamesaldo: 18 voor en 2 (!) tegen.
Na deze uitstekende 7-3 zege werd het team ook nog eens getrakteerd op een slordig resultaat van Wezep, zij won met 6-4 van Zwartsluis waar Smash nog enkele weken geleden met 10-0 van won. De achtervolging is ingezet…

Op de foto het champagnemoment!