De eerste wedstrijd van 2015

Op zaterdag 31 januari begon de jeugdcompetitie weer. Bij Smash’70 was de zaal gezellig vol, alle tafels waren bezet. Er speelden in de ochtend maarliefst 6 teams, waarvan 3 nieuwe startersteams. De sfeer was dus erg goed in de zaal. Wij, Samantha, Jordy en Lisanne, speelden onze wedstrijd in de 2e klas. We moesten tegen Wezep 2, het team van Willianne, Stefan en Michiel. Het was een wedstrijd tegen een oude bekende. Willianne heeft namelijk tot voor kort bij Smash gespeeld. Jordy komt uit de 4e klasse en het was dan ook een verassing dat hij bijna zijn eerste wedstrijd won van de beste speler van Wezep. Het werd uiteindelijk 2-3. De volgende wedstrijd was van Lisanne tegen Willianne, waarbij Lisanne met 3-0 won. Vervolgens werden achtereenvolgens de wedstrijd van Samantha, de dubbel en de weedstrijd van Lisanne gewonnen.

Toen was het weer de beurt aan Jordy, hij mocht tegen Michiel spelen. Dit was een erg spannende wedstrijd, waarbij Jordy won. Vervolgens wonnen Samantha en Lisanne twee spannende wedstrijden. Daarna verloor Samantha jammer genoeg. Tenslotte won Jordy met 3-1.
Kortom, een leuke wedstrijd met oude bekenden, die we met 8-2 gewonnen hebben.

Team 1 (Jordy, Samantha en Lisanne)