Geslaagde seizoensopening!

Zaterdag 29 augustus 2015 organiseerde Smash’70 haar seizoensopening. De aftrap werd gegeven in Emst, bij recreatiepark ’t Smallert. Een waar buitenspeelparadijs voor jong en oud. De jonge(re) kinderen konden lekker klimmen, klauteren, schommelen, glijden en varen. De oudere kinderen, ouders en seniorenleden gooiden een hengel uit in de jacht op forel waarbij het ook nog mogelijk was deze na afloop te roken.
Na deze activiteit kon iedereen zich bij de club melden, waar voor de inwendige mens gezorgd werd. Deze barbecue (veel ouders van jeugdleden waren ook aanwezig!) was ontzettend gezellig. Oprichters van de inmiddels al weer 45-jarige vereniging Roel van Selling en Eildert Delger hadden een speciale uitnodiging van het huidige bestuur gekregen. Daarnaast werd ook uitgebreid stilgestaan bij de start van het eredivisieseizoen met Gerben Last, Koen Hageraats, Boris en Martijn de Vries.
De avond eindigde met een spetterend optreden van de Zwolse coverband band ‘Peach Kings’ die met hun enthousiasme menigeen de dansvloer op kreeg!