Pietenpakken te huur!

In het najaar van 2014 heeft de Club van 100 TTV Smash’70 3 nieuwe pietenpakken geschonken. Deze pakken waren in eerste instantie te gebruiken voor de activiteiten- en jeugdcommissie. Echter is er besloten om deze pakken ook aan leden te verhuren om op deze manier inkomsten te genereren voor de vereniging.

Daarom vanaf heden, pietenpakken te huur bij TTV Smash’70!

Het betreft drie pietenpakken voor volwassenen (maat 52, 54 & 56) die tot op heden slechts eenmaal zijn gebruikt. De pakken zijn inclusief handschoenen, panty, pruik, col, gouden oorringen, pet, één grote juten zak en twee kleinere strooigoedzakken.

De pakken zijn ook te huur voor vrienden, familie, kennissen etc.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld kosten, beschikbaarheid e.d. kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Tip: Vraag eens na of iemand nog pietenpakken nodig heeft en help de club aan meer inkomsten!