Startersteam Smash’70 6 Kampioen!

Jeugdteam Smash’70 6 bestaat dit voorjaarsseizoen uit 2de-jaars spelers Simon Otten en Marijn Kinket en nieuwkomer Jasper Samsom is de derde man. De mannen komen uit in de Startersklasse waar ze elke zaterdag 5 wedstrijdjes moeten spelen; 4 enkels en een dubbel.

Simon begon het seizoen heel zelfverzekerd en de vastheid werd met de weken groter. Hij speelde slim, hield de ballen goed op tafel won uiteindelijk meer dan de helft van zijn partijen. De rol van scheidsrechter mag van Simon wel door een ander worden ingevuld.

Marijn had een moeizame start en halverwege de competitie was zijn batje kwijtgeraakt na een training. Met papa’s batje (met 2 mm Spico Speedy Spin op de forehand) kwam de ommekeer. Hij kon veel meer effect geven en won steeds meer partijen.

Jasper bleek een welkome aanvulling van dit Dreamteam. Elke wedstrijd geconcentreerd, fanatiek en met een grote oplettendheid werd dit een prima startseizoen voor hem. De kopman was opgestaan: 100% score voor zijn enkelpartijen!

Onze jongens mochten op stap naar Nunspeet, Kampen en Zwartsluis en hadden het heel gezellig tijdens hun wedstrijden. De tegenstanders waren ook aardig en het kwam dan ook een keer voor dat de tegenstander van Marijn – van wie hij net verloren had – een leuke mop kwam vertellen om hem op te vrolijken! Tussen de wedstrijden door even een glas ranja drinken voor nieuwe energie en volop support van ouders, broers en opa’s en oma’s maakten het seizoen tot een leuke ervaring.

Heren, van harte gefeliciteerd! Goed gedaan alle drie!