Chris Verwoert 3e op NK Jeugd!

Tijdens de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen in Nijmegen heeft Chris Verwoert beslag weten te leggen op de 3e plek. Een knappe prestatie van de 10-jarige Hattemer.

In de poulefase van het toernooi kwalificeerde Chris zich dankzij 2 overwinningen en 1 verliespartij voor het hoofdtoernooi. Vervolgens rekende hij in de kwartfinale met 11-6 in de 5e beslissende game af met Ivan Kahn (Amsterdam). De halve finale werd een prooi voor zijn tegenstander uit Klazinaveen, Brent Ronde (1-3).

Tevreden kijkt Chris terug op het NK. Over drie weken staat de finale van de Nationale Jeugd Meerkampen op het programma. Op 27 en 28 mei strijden in Panningen (Limburg) de 12 beste spelers in elke leeftijdscategorie om de titel. Opnieuw een mooie kans om zich te gaan meten met de nationale jeugdtop.