Jeugd speelt een prachtig weekend! Hidde aan het woord

Afgelopen zaterdag tijdens het paasweekend hebben de jeugdteams weer in hun clubgebouw in Hattem gestreden voor hun beste uitslag. Dit was tijdens de competitie wedstrijd…. en het was weer heel gezellig! Iedereen zette zijn of haar beste beentje voor… het seizoen is al over de helft en de verhoudingen qua sterkte tussen de clubs worden steeds duidelijker…! Een uitdaging is het, om er nog wat aan te doen….

Deze week een klein verslagje van Hidde Roossink uit het 2e jeugdteam.

We stonden voor deze wedstrijd nog 3e met 1 punt verschil op de nr 2, dus er moest wat gebeuren. We spelen 2e klas dit seizoen en ik zou in ieder geval willen dat we 2e worden in deze competitie. Dus extra belangrijk vandaag om te winnen….!

De eerste wedstrijd van mij stond ik 2-0 achter maar wist op tijd door zijn verdedigende tactiek te breken en won alsnog met 3-2 . De tweede partij ging helaas net met 2-3 naar de tegenstander…. heel jammer het scheelde niet veel. De derde partij won ik echt lekker in 3-0 door de lekkere spin, daar kon de tegenstander niets mee, lekker! Samen met Stijn heb ik nog gedubbeld en samen ook gewonnen. Stijn heeft deze dag alle partijen gewonnen en liet zien wat hij waard is met zijn noppen batje! Helaas zat Robin niet zo lekker in de wedstrijd, alles verloren, volgende x beter!

Het was spannend vandaag maar toch een lekkere 6-4 winst en daardoor staan we nu lekker op de 2e plek!

Marie bedankt voor het coachen!

Aldus een tevreden Hidde.

Volgende keer een stukje van jeugdteam 3!

Eens kijken hoe ze daar strijden….

Hier de uitslagen van alle gespeelde wedstrijden van de jeugdteams