Jeugdteams 1 en 4 nu al kampioen!

Met nog een wedstrijd te gaan zijn er al twee teams kampioen, ze kunnen niet meer ingehaald worden! En met een ruime speling nog wel. Wat een knappe prestatie van beide teams.

Er is nog 1 thuiswedstrijd te gaan, maar die kunnen ze ook wel op hun sloffen doen….

Team 1

Team 1 is een hele rustige en gereserveerde groep mannen die als het erop aankomt er als groep staan. David Schuur, Wilbert de Groot, Daniel van der Zwan en Mirza Mujkanovic spelen als een hecht team al een paar seizoenen samen. Van promotie naar degradatie,zal er nu weer een promotie aankomen! Eigenlijk hoefde de foto voor deze mannen niet zo… maar Wilbert vond het wel handig ook eens een teamfoto te hebben waarna het team gelukkig toch instemde!

Gelukkig maar!

Team 4

Team 4 is ook een compleet jongensteam, nu zeg ik jongens want ze zijn een stukje jonger nog. Daan Sneller, Tijn Samsom, Stef Riezebos en Daan Jonker. En het verschil met team 1 kan bijna niet groter! Dit team is uitbundig en praat makkelijk. Nog echte jonge honden. Bloedje fanatiek, dat is soms ook grappig…. als de bal bijvoorbeeld 7x net op het randje komt en je hebt die pech dan wil er wel eens een badje op de tafel geslagen worden…. maar ondanks dat is ook dit team kampioen. Daan Jonker weet het precies te vertellen hoor, ongeslagen nog wel en de laagste stand was 6-4 in hun voordeel! Dat is natuurlijk een super prestatie!

Teamspirit en gezelligheid samen tijdens en na de wedstrijd is er duidelijk. Dit team viert het kampioenschap zeker! Of in de kelder bij Daan Sneller of in de tuin bij Stef Riezebos…. Tijn Samsom heeft er nu al zin in zegt hij, en de andere jongens hebben ook een dikke smile!