Chris Verwoert weer terug bij Smash’70

Na 2 jaar bij andere verenigingen gespeeld te hebben om zich te kunnen blijven ontwikkelen, 1 seizoen in Wezep en 3 seizoenen bij De Treffers uit Klazienaveen (DTK), keert Chris Verwoert (12, midden op de foto) weer terug bij Smash’70. Hij was daar nog wel steeds lid en trainde er, maar speelde geen wedstrijden meer voor de Hattemse tafeltennisvereniging. Afgelopen seizoen is hij met het 2e team van DTK kampioen geworden in de Landelijk C klasse. Zijn huidige teamgenoot Brent Ronde (10, links op de foto) en Kaj Ronde (14, rechts op de foto) vormen samen met Chris het nieuwe eerste jeugdteam van Smash’70. Dit is een heel jong en getalenteerd team met veel potentie voor de toekomst. Voor Smash’70 geweldig om zo’n getalenteerd jong team te hebben en voor Chris super om weer voor zijn eigen club spelen. De 3 jongens zijn naast teamgenoten ook schoolgenoten op het Centre for Sports & Education in Zwolle. In januari is bekend in welke landelijke klasse dit team gaat uitkomen. Het beloven in ieder geval mooie tafeltenniswedstrijden te worden.