Kaj Ronde eist ook bij de senioren de titel op

De clubkampioenschappen voor A-senioren werden op vrijdag 18 januari 2019 georganiseerd. Er waren geen uitgesproken favorieten deze avond, vooraf werden wel zes kandidaten grote kansen toegedicht.
In de kwartfinales was Wouter van Halm te sterk voor Steven Tijssen en versloeg Ivo Tijssen Joop van Weeghel. Tom Sellies delfde het onderspit tegen regerend clubkampioen Ronald van Unen en nieuwkomer Kaj Ronde (kersverse jeugdclubkampioen en pas 14) versperde de uitgenaste Harry Sellies de weg naar de halve finales.
In de poulefase was Wouter nog te sterk voor Ronald, maar de laatste liet zich dit keer niet de kaas van het brood eten. De altijd goedlachse Ivo had een sterke avond, maar sneuvelde bij de laatste vier. Kaj was verantwoordelijk voor zijn eliminatie.
Met Ronald-Kaj had de finale een prachtig affiche opgeleverd. Van ontzag was bij Kaj totaal geen sprake, hij eiste de totaaloverwinning op. In één klap wist iedereen bij de club wie Kaj Ronde was! Het ‘brons’ was voor Wouter in een duel om de derde plaats tegen Ivo.