Topprestaties voor Jeugd 1!

Het eerste jeugdteam van smash mocht zaterdag met de grote heren van smash (heren 1) mee naar Berkel en Rodenrijs om een bezoek te brengen aan TOGB. Deze wedstrijd beloofde een hoop spanning en sensatie te brengen. Want TOGB, op papier, is toch de grote concurrent van het eerste team.

De opstelling van TOGB:

A – Oliver Beemer

B – Jurre de Bree

C – Rick Bakker

De opstelling van Smash’70:

A. Mark Hankel

B. Brent Ronde

C. Kaj Ronde

Mark en Brent wisten de eerste 2 punten eenvoudig binnen te halen tegen concurrent TOGB.

Kaj zijn tegenstander bleek in de 4e game toch te sterk zijn en helaas moest hij het deze keer afleggen tegen Rick Bakker. Dezelfde Rick Bakker wist zijn uitermate goede spel vast te houden en zijn teamgenoot (Oliver Beemer) dezelfde spirit te geven, de dubbel ging dan ook naar de jongens van TOGB.

De wedstrijd leek toch even spannend te worden door de makers van de 2-2, echter bleek dit slechts een moment opname en wisten de jongens alle drie hun volgende pot te winnen (2-5). De 6e punt werd vervolgens gescoord daar Kaj die knap in vijven won van Jurre (7-11, 9-11, 18-16, 11-9 en tot slot 9-11). Ook Mark won een spannende pot tegen Rick en wist Brent de score nog verder uit te breiden naar 2-8.

Opnieuw is de coach erg trots! 2-8 is een prachtige uitslag en misschien nog wel meer dan verwacht, een absolute topprestatie!


A.s. zaterdag spelen Chris, Brent en Kaj thuis tegen Hilversum, opnieuw hopen ze een grote uitslag neer te gaan zetten.