Meet&Greet met bestuur succesvol

Afgelopen week hebben ruim 40 leden een Meet&Greet gehad met het bestuur van onze vereniging. Wat speelt er binnen de club in deze bijzondere tijd was het onderwerp. Microsoft Teams was het nieuwe medium, de inzet van leden als vanouds.

In de over twee verschillende avonden verdeelde groepen werden mooie gedachten uitgewisseld over de toekomst van onze fijne club. Namens de PR prachtig om te zien hoe betrokken véél leden zijn in deze bijzondere tijd en hoe we er met zijn allen het beste van willen maken.

Met plezier en bescheiden spanning gaan wij de rest van het jaar en de komende ALV tegemoet.

Het spandoek blijft achter slot en grendel, want we mogen gelukkig nog trainen. Boodschap is dus iets gewijzigd, maar voor eenieder; we zien je snel weer!

Psst: 28-11-20, noteer die datum even in je agenda! PPQ is de afkorting voor de kenners, ditmaal met speciale ondersteuning van SHH!