Smash organiseert activiteiten voor basisschooljeugd

Veel jongeren hebben weleens een potje ‘rond de tafel’ gespeelt op vakantie; iedereen door elkaar, waarbij de kleinste kan het zomaar van de grootste winnen. Maar dat je tafeltennis ook als een echte sport kan beoefenen, is vaak niet zo bekend. Bij ons is iedereen van harte welkom en word je op niveau ingedeeld in plaats van op leeftijd of geslacht.
Om de basisschooljeugd uit Hattem en omgeving vrijblijvend te laten ontdekken hoe leuk tafeltennissen is, organiseren we dit jaar een aantal leuke activiteiten waaronder een open training, een instuifmiddag, clinics in samenwerking met MJ Tafeltennis en de Hattemse basisscholen, trainingen voor de kinderen op de BSO en een scholierentoernooi. De eerste activiteit, een open training staat gepland voor woensdag 15 september. Meer informatie over de activiteiten wordt op de website van Smash (www.smash70.com) gedeeld en komt ook op Instagram (ttvsmash70) en onze Facebook pagina (TTV Smash’70).