Paard-veulentoernooi

Maandag 23 oktober werd er tijdens de training voor de tafeltennisjeugdgroep en hun (groot-)ouders een paard-veulentoernooi georganiseerd door de trainers van de groep. Tijdens dit toernooi speelden de jeugdleden samen met hun (groot-)ouders en in een enkel geval met een vriendin, een dubbelspeltoernooi. In totaal gingen 7 teams met elkaar de strijd aan in een 7-kamp. De jeugd kon de ouders laten zien in hoeverre zij het tafeltennisspel al machtig waren en leerden hun partners de spelregels van het dubbelspel. Menig ouder merkte dat hij/zij alle zeilen moest bijzetten om de bal over het netje op de op de tafel te krijgen.

Het toernooitje werd gewonnen door Thijmen van ’t Holt en vader Marcel van ’t Holt. Dit was niet geheel onverwacht, daar Thijmen zondag 22 oktober in Beverwijk een B-ranglijst toernooi won en daarmee de hoogste jeugdlicentie verwierf, namelijk de A-licentie. Vader Marcel liftte goed mee op de spelkwaliteiten van zoonlief.

Na afloop van het toernooitje was er nog een gezellig samenzijn met de ouders, jeugdspelers en de trainers onder het genot van een hapje en een drankje.