P(r)iet proat niet meer..

Wat ons betreft had het niet bekend hoeven worden, maar in de roddelcircuits in en rond Hattem gingen al de geruchten. Dan maar zelf met de billen bloot.
Als trouwe bezoeker van de Smash site heeft u natuurlijk al heel lang gemerkt dat er nu een andere site is. Dit niet alleen, de oude site is minimaal twee maanden uit de roulatie geweest. Goede excuses werden er gezocht. De techniek werd niet meer ondersteund hoorden we veel. De sitebouwer heeft het te druk hoorden we ook. Allemaal hele logische redenen natuurlijk.
De ware reden dames en heren is dat de NSA door middel van haar afluisterpraktijken in de gaten kreeg welke invloed onze P(r)iet wel niet had in Nederland. Men had ook het vermoeden van spionage en geheime boodschappen. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ik schreef onder een pseudoniem en de bedoeling was oprecht om dit heel onschuldig te doen zonder iemand te schaden. De NSA dacht hier duidelijk anders over en ik en mijn gezin zijn dan ook (zonder het te weten) maanden afgeluisterd en er zijn 24 uur per dag opnames gemaakt thuis met verborgen camera’s. Lekker is dat. Tot overmaat van ramp hebben ze ook de site van Smash gehackt om te voorkomen dat ik nog wat zou schrijven.
Nog meer!!! Ja, de hele discussie rondom Zwarte Piet in Nederland is ook aangezwengeld door de NSA met als doel om alles wat met P(r) iet te maken zou kunnen hebben in de kiem te smoren. Wat een macht, wat een inbreuk op onze privacy en wat jammer voor al die kindertjes die zo graag de Zwarte Pieten en Sinterklaas zien.
Gelukkig is het de NSA nu gebleken dat ik inderdaad een wat onschuldige jongeman ben die niet in codetaal schrijft, maar gewoon iemand die verschrikkelijk uit zijn nek kletst zonder bijbedoeling. Soms onnavolgbaar, dat zal ik niet ontkennen, maar wel altijd met de goede bedoelingen en af en toe met de intentie om mensen aan te zetten tot nadenken.
De nasleep van deze affaire is echter groot voor mij en mijn gezin. Ik heb dan ook in goed overleg met de familie(en een mooie schadevergoeding van de NSA) besloten om te stoppen als columnist.
Ik wens jullie als tafeltennisliefhebbers, vrienden, ouders, kinderen, buren en/of kennissen goede gezondheid toe en uiteraard een prettige Sinterklaas.

Groeten,

P(r)iet