Marthijn van der Wal Clubkampioen!

Marthijn van der Wal heeft wederom beslag weten te leggen op de titel ‘Clubkampioen Smash’70’. In de poulefase waren verrassingen te noteren (waaronder de vroegtijdige uitschakeling van grote namen als Ivo Tijssen, Joop van Weeghel en poulehoofd Erik Klein Ganseij). Ook in de achtste finales werd volop spektakel geboden. Carl van Oene legde Cor Verwoert meer dan het vuur aan de schenen (had zelfs nog een matchpoint) en ‘good old’ Wim Geerts verbaasde vriend en vijand door Wout Bisschop, één van de topfavorieten voor de eindzege, met 3-0 gedecideerd terug te wijzen (in de poulefase kwam Wim nog zwaar te kort). De verrassing in de kwartfinales kwam op naam van Bert Mensink. Slachtoffer was de geslepen Harry Sellies. Omdat Lisette van Es en Marthijn geen fouten maakten in de halve finales (Martin de Roos en Bert dolven het onderspit), werd de finale gespeeld tussen de twee hoogstgeplaatste spelers. Een finale waarin een vastberaden Marthijn de titel wederom opeiste.

20140126-183725.jpg

20140126-183742.jpg

20140126-183759.jpg