‘Dyo’ dwarsboomt ambities van Beugnieten

Wat een spetterende opening had moeten zijn van de voorjaarscompetitie, is voor de Beugnieten uitgelopen op een behoorlijke teleurstelling. Het vijfde seniorenteam, opnieuw uitkomend in de tweede klasse, liep in het Rooms-Katholieke dorpje Hoonhorst tegen een fikse nederlaag (8-2) aan. Er werd al rekening gehouden met nederlagen tegen André-Jan Oldenkamp, maar tegen Loes en Dyonne Schrijver zouden er op zijn minst mogelijkheden op winstpartijen moeten zijn. Dyonne (Dyo voor intimi) gooide echter flink roet in het eten. Zij wist al haar enkelpartijen in winst om te zetten. Alsof dit niet genoeg was, werd ook het dubbelspel binnengesleept met partner Loes op Carl en Jan. De vorm van de laatste weken was voor Carl overigens in geen velden of wegen te bekennen. Volgende week in Hattem wordt er tegen De Brug uit Apeldoorn beterschap beloofd! Stand:

1 Hoonhorst 1- 8
2 De Brug 1- 7
3 Heino 1- 6
4 Olst 1- 4
5 TT Zwolle 1-3
6 Smash’70 1- 2