Teleurstellende herstart Van Wijnen/Smash ’70 in de competitie

Zaterdag 25 januari 2014 heeft de hoofdmacht van Smash’70 zijn eerste duel in de vervolgronde van de eredivisie thuis met 2-4 verloren van FvT uit Rotterdam. Voor de Hattemers beet Ewout Oostwouder het spits af tegen Patrick Oeij. Na een stroeve start en een achterstand kon hij het duel toch in vier games naar zich toetrekken. Jonah Kahn begon hoopvol tegen Laurens Tromer en was dichtbij gamewinst, maar verloor met 0-3. Ook Koen Hageraats kon het niet bolwerken tegen Barry Wijers en Van Wijnen/Smash’70 stond op een 1-2 achterstand. De uitstekend spelende Rotterdammer Tromer bond ook Oostwouder aan de zegekar. In een zeer spannende wedstrijd (hij stond 0-2 achter in games) kon Hageraats het duel tegen Oeij uiteindelijk in vijf games naar zich toetrekken. In het slotduel kon Kahn echter geen vuist maken tegen Wijers en stond er een teleurstellende 2-4 op het scorebord.