Tafeltennisbroers terug in Hattem

Het eredivisie-team van de tafeltennisvereniging Smash’70 Hattem ondergaat een drastische verandering. Onlangs hebben Martijn en Boris de Vries bij de clubleiding aangegeven open te staan voor een terugkeer naar Smash. Mede door de sponsoren Non Stop, Koller, Haverkamp Schilders en van Wijnen Bouw kan er een team rondom Boris en Martijn worden opgebouwd.

Op dit moment komen de gebroeders de Vries uit voor eredivisionist Westa uit het Zuid Limburgse Wessem. Bij deze vereniging zijn veranderingen op komst waardoor de toekomst voor Boris en Martijn bij deze club onzeker werd. Beiden hebben nog steeds de ambitie om op het hoogste tafeltennisniveau in Nederland te presteren.

Smash heeft altijd de wens gehad om de jongens naar hun bakermat te laten terugkeren. Het bestuur en de technische commissie verwachten dat met de inbreng van “eigen” spelers in de eredivisie extra elan teweeg kan worden gebracht bij het publiek en bij de jonge aanwas van de club.
Naast Boris en Martijn zal Koen Hageraats volgend seizoen bij Smash te bewonderen zijn. De Technische Commissie van Smash’70 is momenteel nog in gesprek met een vierde speler. Zij hoopt hier binnenkort nadere mededelingen over te kunnen doen.

Aan het eind van dit seizoen zal afscheid genomen worden van Ewout Oostwouder, Jonah Kahn en Gamal de Groot. Zij hebben de afgelopen jaren op een fantastische wijze ertoe bijgedragen dat eredivisie tafeltennis in Hattem een begrip is geworden. Kopman Ewout heeft een paar weken geleden aangegeven dat hij met ingang van het volgende wedstrijdseizoen in de Duitse competitie zal uitkomen.