Stijgende lijn voor team 5

Na de valse start in en tegen Hoonhorst (8-2 verlies), was er aan de Eijerdijk enigszins sprake van licht herstel. Met Jan uit de basis en Manfred er in, werd er aangetreden tegen De Brug uit Apeldoorn. Carl was in het openingsduel nog even beroerd bezig als hij het in Hoonhorst afgesloten had (4-11, 7-11, 7-11), maar Chris leverde hierna een prima partij af. Manfred had een beslissende game nodig om zijn duel in winst om te zetten. Het dubbelspel (al jaren een hopeloze discipline voor team 5) werd nu weer eens gevormd door de twee zwaargewichten van de avond en wederom zonder succes. Na de ‘thee’ werden nog eens 3 partijen in ‘vijven’ verloren en 1 iets ruimer. Daar zette Chris een dikke enkelzege tegenover en Manfred pakte ook zijn tweede pot door een partij in een beslissende game naar zich toe te trekken. Eindstand: 4-6. Langzaam begint de vorm te komen. Dit is ook nodig, want vrijdag 14 februari wacht Heino met de geslepen veteranen Roeke en Van Ulsen…