Beugnieten wacht moeilijk seizoen

Hoewel het niveau van het derde duel in de competitie van de Beugnieten grote delen prima was, werd er voor de derde keer op een rij met een nederlaag huiswaarts gekeerd. Heino 2, met de geslepen vossen Henk Roeke en Fred van Ulsen in de gelederen, was de gelukkigste door veel vijf-gamers naar zich toe te trekken. Wat ook niet meehielp, was een afzegging op het laatste moment van supporter Erik Veluwenkamp. Hij zou team 5 wel even naar de overwinning schreeuwen in Het Roekenest. Zijn vrouw wist hem echter op het laatste moment te ‘claimen’. Ook de in het nabij gelegen gat Lierderholthuis woonachtige jongere broer van Manfred, Johan-Paul, liet verstek gaan. Mentale klappen, die team 5 vrijdag niet meer te boven zou komen. Met de 7-3 nederlaag komt het degradatiespook wel erg dichtbij. Lichtpuntje was het feit dat Carl het zoet der overwinning voor de eerste maal mocht smaken. Een andere lichtpuntje was het broodje kipfilet bij De Dolfijn in Zwolle.

Stand:
1 De Brug (Apeldoorn)    3-19
2 Heino                                  3-19
3 Hoonhorst                        3-17
4 TT Zwolle                         3-15
5 Olst                                      3-11
6 Smash’70 `                       3- 9