Verfrissende overwinning voor de Beugels

Donderdagavond mochten Manfred, Jan en Carl het roer omgooien voor de Beugels. Na een opeenvolging van verliespartijen was de hoop gevestigd op een overwinning in het idyllische Olst.
Bij aankomst was vooral Manfred onder de indruk van de zaal, Jan en Carl waren voorbereid op de omstandigheden. Het enige pluspunt van de zaal, een rookruimte, werd door het voltallige team als een geschenk uit de hemel beschouwd. Jammer Chris, je hebt wat gemist!
Onder invloed van de in overdaad aanwezige luchtverfrissers, kwamen de Beugels laat op gang, tussenstand was een 4-2 achterstand. Het tij keerde echter op het juiste moment, waardoor een 4-6 overwinning het uiteindelijke resultaat.

Het verlies van team 6, waardoor zij ongetwijfeld opnieuw tweede zullen worden, heeft bij de Beugels de rust van het vijfde teamgetal teruggebracht.

Tot volgende week.