Doelstellingen bijstellen of klaverjassen voor reserves?

Op papier ging Smash met een verzwakte opstelling met Coryfee, Dieuwertje en de broer van Adriaan naar Kampen, maar na 3 spannende partijen stond het echt op het bord: 0-3.

1    2  3

Afgelopen vrijdag zijn onze reserves langs de IJssel afgedobberd naar Kampen. In Kampen stonden 3 knapen te popelen om de middelbare Smashers op snelheid en techniek weer stroomopwaarts te sturen. In het dubbel werd nog eens bevestigd dat kwaliteit niet altijd boven ervaring gaat. 0-4!!

Na het dubbel werd Smash slordiger. Dieuwertje en de enthousiaste broer van de vreselijke acrobaat  werden verslagen en uitgeput. 2-4. Zou dit de omslag betekenen?

4Gelukkig waren er ballen gehakt en borrelnootjes te over om orde op zaken te stellen en ondanks enorm gemopp

5

er over hun eigen spel van Coryfee en Diewertje liep Smash uit naar 2-6.

Plotseling leek het erop dat Bassie enorm last had van spontane stoelgang. Deze stoelgang was achteraf een

Onverwachts ging de laatste partij toch verloren omdat Coryfee niet goed tegen de passief spelende jongedame opkon. Dit kon de pret over de totaaluitslag niet drukken:extreme servicehouding waar de Kampense knaap geen kaas van had gegeten en met de stoelgangservice werd de 2-7 op het bord gezet. Bassie heeft een dag of 5 last van zijn spieren gehad. In het circuskrantje sprak hij: “Allememaggies….. Ik had spierpijn als een acrobaat die bij de bruine beren in het hok getraind heeft”.

 3-7 Winst en nog steeds koploper!

Inmiddels gaan we rekenen. Er zit een onverwachte kans op promotieklasse….. Maar klaverjassen is ook leuk….