Mogelijk nog een 6e speler in aankomst voor Van Wijnen-Smash’70?

De reserves van Smash’70 kwamen vrijdagvond weer in actie aan de Eijerdijk in Hattem. Cor, Wout en Marthijn traden  aan tegen Torenstad. Uit werd destijds door Wout, Bastian en Marthijn een 2-8 overwinning geboekt maar voor deze avond lagen de kaarten toch even iets anders. Kopman aan Zutphense zijde Frans Helmich trad aan in Hattem. De tovenaar, bekent staande om zijn toverballen welke hij van de grond af vist, pakte in Hattem twee overwinningen. Wout kon een 2-0 voorsprong en enkele matchpoints niet benutten. Cor beet na 4 games in het stof. Ook in het dubbel, welke door Wout en Bastian gespeeld werd, was hij een bepalende factor aan de zijde van Greven.

Marthijn kon, na 5 lange games tegen Helmich, wel de winst naar zich toe trekken. Opmerkelijk hierbij was dat het puntensaldo na 5 games duidelijk in het voordeel van Helmich was. Ook Wout deed mee aan deze opmerkelijke statistieken na winst in 5 games op Greven. Ook zijn tegenstander had uiteindelijk meer punten gescoord maar verloor toch. Tja…

Naast deze opmerkelijke feitjes gebeurde er nog iets opmerkelijks, onder het genot van, na afloop. Nadat het eredivisieteam voor het seizoen 2014-2015 afgelopen week definitief bekent is gemaakt lijkt er toch nog een 6e speler aan de deur te kloppen: Cor Vewoert. Ja mensen…hoe dat zo zult u denken? Nou, als er uitspraken als ‘Maar ik heb een eredivisiebal geslagen vanavond’ in de kantine de ronde doen, solliciteer je overduidelijk naar een plekje in het eerste. Laten we het maar bij dromen houden Cor…

Na de thuiswedstrijd tegen Torenstad, welke met 7-3 gewonnen werd, doen de reserves weer mee om de bovenste plekken. De achterstand op koploper Zwolle bedraagt nu 3 punten. U mag drie keer raden wie onze tegenstander volgende week vrijdag is…