Regionaal tafeltennistalent richting kampioenschap

Het eerste team van TT IJsseltop, een samenwerking tussen tafeltennis Zwolle en ttv Smash ’70 in Hattem, heeft de route richting het kampioenschap in de hoogste landelijke jeugdcompetitie vastgehouden. Werd de thuiswedstrijd tegen Vriendenschaar, nummer 2 op de ranglijst, met 7-3 gewonnen, de uitwedstrijd in Gouda eindigde afgelopen zaterdag in een gelijkspel.

Zwollenaar Stephan Jansman was met drie punten oppermachtig en gaf geen enkele game weg. Hattemse Lisette van Es verloor 2 partijen in 5 games en zorgde voor het vierde punt. Kim Hergelink uit Deventer verloor al haar partijen.
Jansman en Van Es wonnen het dubbel in vier games en zorgden zo voor het vijfde punt.

TT IJsseltop 1 behoudt na dit gelijkspel een riante voorsprong van 11 punten op de nummer 2.