Smash 6 op koers naar titel

In poule 3e klasse H strijden drie teams om het kampioenschap.
De Spinners uit Emst, Gelvandria uit Apeldoorn en onze eigen Smash 6.
De thuiswedstrijd tegen deze ploeg was met 4-6 verloren gegaan. Nadat Gert, Wim, Simon en Auke de competitie sterk waren gestart, durfden ze openlijk over de kampioenshanddoek te speculeren. Een mogelijk kampioenschap werd nog interessanter toen berichten binnenkwamen over een mogelijke degradatie van Smash 5. Naast de handdoek, promotie naar de tweede klasse lag nu ook teamnummer 5 binnen handbereik. Helaas werd halverwege de competitie minder goed gescoord en moest Smash 6 nog 2 concurrenten als kanshebber voor de titel naast zich dulden.
Afgelopen donderdag was de return tegen Gelvandria. Wim en Gert waren verhinderd, maar Gert-Jan Eikelboom was als invaller aangetrokken. Op de heenweg werd hij bijgepraat over wat er allemaal op het spel stond.  Vooral het vooruitzicht van de triomftocht door Hattem, achter de plaatselijke fanfare, op een platte wagen, geduwd door de spelers van (nu nog) Smash 5, verhoogde de motivatie enorm.
Tot en met het dubbel werden waren alle punten voor Smash. Voor Gert-Jan bleef het bij dit ene punt. Simon wist ook zijn tweede partij te winnen, maar verloor de derde. Auke, dit seizoen matig presterend, piekte op het juiste moment en scoorde drie punten. De derde partij won hij met 15-17 in de vijfde game.  Einduitslag 3-7. Een uitstekende uitgangspositie voor de laatste wedstrijd thuis tegen De Brug op 25 april a.s., waarvan de uitwedstrijd met 3-7 door Smash 6 werd gewonnen.
Het feest kan alvast worden voorbereid. De spelersvrouwen kunnen de bloemen bestellen, de taarten gaan bakken, de massageolie warm zetten. Wim, Gert, Simon en Auke zijn er klaar voor. Komt allen!