Stukje vooruitblikken voor team 6 – de feiten

Opgaan in rook waar je dan een spook voorbij ziet komen….. Maar nu: De feiten…..

De mannen van het 6de team van onze prachtige vereniging zijn nog volop in de race.

“Als de wedstrijden die nu nog komen zo verlopen als in de eerste helft kunnen we nog steeds kampioen worden” riep Gert enige weken geleden uit om de gemoederen een hart onder de riem te steken.

Hoe staat het er nu voor met nog 2 wedstrijden te gaan?

Spinners gaat op kop met drie punten meer dan Smash maar wel een wedstrijd meer gespeeld. Spinners won de laatste wedstrijd die ze nog moeten spelen met 10-0. Dat zou nu ook kunnen gebeuren maar de sterkste man Piet Daems speelt niet mee….. Met nog die ene wedstrijd te spelen kan het team van De Spinners op een eindtotaal komen van 66 punten. Als ze tenminste ook weer met 10-0 winnen…. zonder hun sterkste man Piet.

Gelvandria staat drie punten achter de heren van Smash. Ons 6de team speelt a.s. donderdag tegen Gelvandria waar vorige keer van verloren werd met 6-4. Deze keer speelt Wim helaas niet mee en Gert ook niet en hopen we dat invaller Gert-Jan enige puntjes kan scoren voor Smash 6. Als Gelvandria dezelfde punten zou halen als in de eerste helft halen zij 14 punten en komen daarmee op 64 punten.

Kortom om alsnog kampioen te worden zullen de heren van ons 6de team 14 punten moeten halen in de komende 2 wedstrijden terwijl er in de vorige helft 11 punten behaald werden…..  Sterkste man Simon speelde tegen Gelvandria echter niet mee en Gert verloor alle wedstrijden…… Tegen de heren van De Toekomst werden dus 7 punten gehaald Gert won er toen 2 en sterkste mannen Wim en Simon speelden toen mee. Simon had echter zijn avond toen niet en verloor maar liefst 2 partijen…. Hopelijk kan Auke er ook minstens 2 winnen deze keer en zal Simon zijn vorm wel hebben….. Zet ‘m op mannen van team 6!