Nieuwe dreun voor Beugnieten

Tegen Heino kon (tegen beter weten in) de laatste strohalm gegrepen worden met betrekking tot behoud van de tweede klasse. In het openingsduel kon een hevig mopperende Fred van Ulsen, Jan het leven ontzettend zuur maken. Nog nooit won ‘Teek’ van Fred en dat zou ook nu weer niet gebeuren. In het tweede duel trad ‘Oene’ aan tegen gelegenheidsinvaller Ismay de Jong. De kleindochter van de geblesseerde Henk Roeke (tevens uitkomend voor de IJsseltop-jeugd, het project van Smash’70 en TT Zwolle) doet nauwelijks voor hem onder en dat ondervond een zichtbaar vermoeide Carl ook, er werd verloren. Het verschil kon helaas niet kleiner gemaakt worden door ‘Borre’ . Boni-afdelingschef ‘Vers’ Regina Woerlee kon haar leidinggevende kwaliteiten omzetten in winst en een afstraffing dreigde. Deze tendens zette zich maar voort tot het Boni-duel, dat op karakter nipt werd gewonnen door het Hattemse filiaal (Carl). Geïnspireerd zette Manfred Fred opzij met machtige backhand-dreunen. In het slotduel wist Jan Heino-talent Ismay met horten en stoten een halt toe te roepen: 3-7.
Het positieve einde van de partij kon echter een nieuwe teleurstelling niet voorkomen en team 5 mag zich voorbereiden op een terugkomst in de vertrouwde 3e klasse.