Wim van Selling benoemt tot NTTB Lid van Verdienste

Tijdens de voorjaarsbondsraad van 21 juni 2014 werd Wim van Selling door het Hoofdbestuur van de NTTB  benoemd tot NTTB Lid van Verdienste.

De 55-jarige Wim van Selling is al vele jaren actief bij de NTTB, zowel op landelijke als op afdelingsniveau. In de tijden van de kleinere afdelingen binnen de NTTB, was Van Selling voorzitter van de afdeling Zwolle. Daarna was hij betrokken bij het proces van de fusie van de afdelingen Twente, IJsselstreek en Zwolle tot de huidige afdeling Oost.

In de jaren rondom het WK van 2011 was Wim van Selling als bijzonder actief Bondsraadslid betrokken bij de portefeuille Organisatie. Tijdens deze periode heeft Van Selling zich sterk gemaakt voor extra middelen voor de WK-Breedtesportcampagne, de zogenoemde ‘€ 3 van Van Selling’, iets wat na het WK structureel is ingezet voor Sport- en productontwikkeling en opleidingen.

De laatste jaren is Wim van Selling zeer nauw betrokken bij het project ‘Bestuurlijke vernieuwing’. Van Selling is de trekker van het project dat is opgestart naar aanleiding van het rapport Loorbach. Mede dankzij zijn geduld, zijn vermogen haarscherpe analyses te maken van de knelpunten en een heldere en strakke lijn uit te zetten, en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, is de NTTB bestuurlijk gezien optimaal gemoderniseerd en klaar voor de toekomst.

Via deze weg willen alle Smash-leden Wim feliciteren met zijn benoeming!

Bron: NTTB/WO
Foto © Henk Hommes