BEZEMTEAM start sterk in de 1e klasse! Ivo maakt klapper van het seizoen

En daar gingen we dan.. Afgelopen vrijdag maakte het 4e team zijn opwachting in de 1e klasse. Afgelopen seizoen werd glansrijk de titel gepakt in de 2e klasse, en zelfverzekerd gingen de mannen van het BEZEM team van start. Het BEZEM team, bestaande uit spelers van verschillende windstreken en maar wat aanknooien in het dagelijks leven, werd vandaag gevormd door Ivo T, Matthias H, en Bert M.


Het was aan artiest Ivo T om de eerste wedstrijd binnen te halen. Na 6 minuten stond Ivo hijgend aan de kant, na een 3-0 nederlaag: ‘Die jongens zijn veel te goed, elke game is een biertje voor ons’ Met die instelling ging Bert Beton zijn 1e wedstrijd in. De afspraak over de biertjes gaf Bert Beton vleugels en hij ‘ramde’ zijn tegenstander van tafel: 3-1. Hierna was het de beurt aan Matthias H. De frappante jonge man, die al blij was dat hij zijn nieuwe clubtenue paste, bakte er werkelijk niks van. Zelfs bij de opslag zag men hem denken hoe dit ook alweer moest. Uiteindelijk stond ook hij na 8 minuten aan de kant met een 3-0 nederlaag. ‘Had niet het gevoel dat ik kansloos was’ Natuurlijk Hammer.. Het dubbelspel werd gevormd door Ivo&Mat. De tegenstanders raakten steeds meer verstrikt in het nonchalante gedrag en spel van ons team, en dit kwam hun spel niet ten goede. Nadat acrobaat Ivo de klapper van het seizoen maakte, hij ging op de dweil staan en brak zijn batje doormidden, was de tegenstand gebroken. Stand na 4 wedstrijden: 2-2. De mannen van het bezemteam werden steeds vrolijker en Matthias begon het zijn vertolking van Herman van Veen – Het is nu eenmaal zo, de tegenstanders in slaap te sukkelen. Nadat Ivo of Hammer, de stand op 2-3 of 3-2 had gezet, excuses de exacte ontwikkelingen liggen niet meer goed op mijn netvlies, begon Betonnen Bertje aan zijn tweede partij. Met werkelijk fantastisch tafeltennis en ‘eredivisie slagen’ liet hij zijn tegenstander beduusd achter. Betonnen Bertje maakte zijn nieuwe bijnaam helemaal waar en bracht onze productie al op 3. Hammer wist hierna eindelijk ook weer hoe hij moest serveren en toen ook de backhand nog op tafel ging eindige hij samen met Bert op twee winstpartijen. De sleutel lag echter bij de duik van Ivo; had hij dit niet gedaan, hadden wij de punten niet kunnen pakken. Ivo HULDE!

‘ Een echte vriend loopt je nooit voor de voeten, alleen wanneer je dreigt te vallen’