De stap terug heeft ons goed gedaan..

“Eén stap terug om vervolgens weer twee stappen vooruit te zetten.” Dit is wat we u voor het seizoen hebben beloofd als trouwe lezers en supporters van de Beugnieten (voormalig team 6 kunnen we nu zeggen).
Was het een vlekkeloos seizoen, nee. Een seizoen waarbij we langzaam op gang kwamen, een seizoen waarbij we moesten wennen aan onze nieuwe status en aan de nieuwe strategie. We hebben nooit gewanhoopt en zijn het hele seizoen trouw gebleven aan onze visie en strategie. De beer van de Moslaan en mister 66% uit Nieuwleusen speelden bijvoorbeeld niet al te veel en wanneer ze speelden was het nog niet altijd als vanouds. Het mooie van dit team is dat elk seizoen wel één speler opstaat die het stokje dan overneemt. Aan de Vierakker woont hij, het hoeft feitelijk geen betoog, maar onze eeuwige student “Oene” speelde weergaloos dit seizoen en staat fier bovenaan qua percentage van de hele competitie. Hulde voor onze “Oene”.
Waar gaat dit stuk naar toe zult u zich afvragen? Ach, zie het als een stukje voorspel (ja, ja, druk druk druk en vaak geen tijd voor!) .
De Beugnieten traden vanavond aan tegen de concurrent Wezep voor het kampioenschap. Een 5-5 zou voldoende moeten zijn. De eerst pot leek het alsof mister 66% aan de grond genageld stond en de 1-0 voor Wezep was snel een feit, oeps. Maar Carl en Chris zorgden voor het eerste herstel, 1-2. Het dubbel was voor de heren uit Wezep. Een paar wedstrijden verder, 3-3 en het was nog niet gedaan.
Chris en Carl dachten toen bij zichzelf dat het wel tijd werd om het af te ronden. Met weergaloos spel werd de tegenstander van het kastje naar de muur gespeeld en de 3-5 en het kampioenschap was een feit. Uiteindelijk werd er verdiend met 4-6 gewonnen.
Sorry voor het huidige team 5. Wij vestigen onze naam definitief en zullen de stap terug niet meer maken. Op basis van goede scouting hebben wij een ex-kampioen van Nederland weten te ritselen die ons volgend jaar komt versterken. Het huidige team 4 zal mogelijk nog moeten gaan huiveren, wie weet.

Rest ons nog om alle supporters van vanavond, waaronder ook onze sponsor en een aantal van onze spelers uit de eredivisie, te bedanken. Top dat jullie er waren en dit geeft veel weer van de warme club die we als Smash al jaren zijn en op deze manier ook nog jaren zullen blijven.