Beugnieten starten redelijk in de 2e klasse

Vrijdag 30 januari 2015 kon na de promotie naar de tweede klasse eindelijk gestart worden in de voorjaarscompetitie. Beugnieten Carl, Chris en Jan namen het in eigen huis op tegen Swift Deventer. Het team uit de Koekstad laveert (chique woord) naar eigen zeggen tussen de eerste en tweede klasse. Een opgave van jewelste dus. Gelukkig speelden ze met een invaller uit de derde klasse. Deze kon er echter wel wat van. Chris moest alle zeilen bijzetten om hem een nederlaag toe te brengen en Jan verloor zelfs. Carl bleef fier overeind staan met drie (!) zeges en het puntje van Chris zorgde voor een 4-6 eindscore. Niet zo’n gek begin.
Maandag 2 februari 2015 mogen ze zelf naar Deventer toe. Manfred, Chris en Jan nemen het dan op tegen een andere club, Wijk 16.