Onder de rook van team 5

Ja, toen de rook was opgetrokken
Restte de heren Beugels enkel nog het trekken aan de overheerlijke sigaar. Wat een memorabele comeback moest worden van de heer T. K te H werd, zoals het vaker gaat, een behoorlijke anticlimax. Als meest sociale team van de club staan wij al jaren voor het inbrengen van nieuw talent of we geven herintreders de ruimte om te laten zien wat ze kunnen. Zo ook dit seizoen.
Tijdens de evaluatie in de zomer is de kans groot dat we onze wel heel sociale houding toch weer eens tegen het licht gaan houden na vanavond. Ik bedoel, 0 uit 3 is wel wat veel van het goede bij een comeback, ook voor de beugels.

Zoals vaker heeft u als lezer natuurlijk weer geen idee waar dit over gaat en dat laten we dit maar zo. Feit is dat de Beugels, ofwel team 5, vanavond moesten aantreden tegen de heren uit Olst die op een verdienstelijke laatste plaats stonden. Makkie zou je zeggen en ook de Whats app groep stond deze week in het teken van berichten of we met 10-0 of 9-1 zouden winnen.
Al snel werd vanavond duidelijk dat het anders zou gaan. Op volle oorlogssterkte traden ze aan, de heren uit Olst. Sportief als we zijn moeten we hen dan ook de complimenten geven en ze feliciteren met de 8-2 overwinning. Ja, we zaten er meerdere keren dichtbij. Ja het dubbel met T. K te H en EKG te N was vernieuwend en kansrijk en ja, de uitslag was misschien een paar puntjes vertekend, maar het feit staat er.

Wat leren we hier nu van? Ach, eigenlijk dat het als vanouds een hele gezellige avond was, een avond vol met ouwehoeren, toch ook fanatiek spel en een avond dat je weer gelukkig bent aan de Eyerdijk. Een avond waarbij wij onze nieuwkomer (ook d.m.v. dit stukje uiteraard) een kijkje geven in de wereld van de Beugels. Een avond waar we, serieus, blij zijn met de inbreng van onze nieuwkomer en hopen dat hij nu geleerd heeft om ook tijdens een wedstrijd te gaan ouwehoeren als het effe niet meer loopt. Dat is de kracht nu eenmaal van de Beugels, hoe jammer ook misschien.
Weer een top avond waarbij we maar weer vooruitkijken naar een nieuwe ronde en nieuwe kansen. Jammer dat de heren van nu team 6 al weer als aasgieren aan de bar zaten om het teamnummer 5 over te nemen. Hier moeten we maar mee leven. Het seizoen is nog lang jongens.

Een goed weekend allen.