De Beugels worden wakker

Zo ook deze vrijdagmorgen een aantal uren voor de kraker tegen tafeltennis Zwolle. Nog immer is niet duidelijk wie nu namens de Beugels gaan aantreden vanavond. Blessures, andere afspraken of is het toch gewoon de stress. De druk lijkt ook wel heel erg hoog en het komt er vandaag inderdaad  op aan. We staan laatste met vijf punten achterstand op de één na laatste, Tafeltennis Zwolle. Laten deze heren nu uitgerekend vanavond op bezoek komen aan de Eijerdijk.

Maar de Beugels blijven de Beugels. Altijd staan er nog wel een paar mannen fier overeind om het strijdperk te betreden. Het mooie is ook dat dit per wedstrijd weer wisselt.Vanmorgen was de uitkomst dat Jan, Carl en Erik het maar moesten gaan doen.

Gespannen zaten we aan de koffie en keken naar de voordeur wie er vanavond toch zouden gaan spelen voor de heren uit Zwolle. Bij hun binnenkomst waren de eerste voortekenen niet gunstig en het had er alle schijn van dat de heren met de beste opstelling kwamen. Ok, so be it.

Kop omhoog en gaan met die banaan. Zo gezegd, zo gedaan en het werd een heroïsche avond, zo´n avond waarover men over tien jaar nog zegt, `waar was jij die avond`. Jan, Carl en Erik staken boven zichzelf uit deze avond. Aangemoedigd door een uitzinnig publiek liet Jan bijvoorbeeld ballen zien die hij enkel in zijn jonge jaren speelde. Oud trainers (we noemen geen namen W. van S) riepen om het hardst dat ze hem dit hadden geleerd!! Fenomenaal ook de manier waarop hij het dubbel naar een 3-2 overwinning leidde. Carl bleef redelijk stoïcijns onder al het geweld en won de meeste potjes zoals gewoonlijk. De dominee uit Nieuwleusen leefde ook helemaal op en bleef ongeslagen. Uiteindelijk stond de teller op 8-2 en verlaten we de laatste plaats. Is het voor even of toch structureel, blijf ons volgen en u leest het.