Wie mag blijven, wie gaat en wie komt ons team versterken dat is de grote vraag?

Het is niet de vraag naar welke club Depay zou moeten gaan maar veel belangrijker nog is het de vraag hoe de samenstelling van de Beugels zal zijn volgend seizoen.

Vanavond was het de avond van de eerste evaluatie van het seizoen. Is nieuwkomer Thomas nu door de mand gevallen of was het simpelweg even wennen en hebben we de hoop dat volgend jaar beter zal gaan? Hij onderging de discussie in ieder geval lijdzaam vanavond. Een poging tot omkoping door het aanbieden van etentje was voor ons in ieder geval aanleiding om nog geen definitief oordeel te vellen. Liefde gaat ook bij ons zeker door de maag.

En (nieuw)komers? Wordt volgend seizoen de comeback van Erik V en wie weet Wilfred K? Het heeft er alle schijn van dat deze heren hun verantwoordelijkheid weer gaan nemen en één of twee partijen gaan laten zien dat we wel degelijk recht hebben om team 5 te zijn. 

Vanavond werd er ook nog gebowld. Met de flair van Chris en Jan, de brute kracht van Erik V en de curves van Manfred zat het wel goed deze avond. Erik V en Chris wonnen beiden een ronde, maar de grote winnaar waren we denk ik weer als team. Effe elkaar weer oppeppen is soms gewoon even nodig want zaken lopen, ook bij ons, niet altijd over rozen natuurlijk. Weer goed gelukt en een ieder was weer volledig ontspannen aan het einde van de avond. Mooi om dit samen te kunnen delen. Er werd de volgende ochtend maar gezwegen over de gevolgen van het overmatige drinken van Sourcy.

De tweede evaluatie volgt in juni en dan zullen er ook knopen worden doorgehakt. U zult uw nieuwsgierigheid dus nog even moeten bewaren en moeten wachten op het volgende relaas van de Beugels.

 

Een goede meivakantie voor iedereen alvast