Scherpe slijper scoort in somber Swifterbant

Voor de Beugnieten, tegenwoordig weer uitkomend in de 3e klasse, is deze week het spits afgebeten. De vooruitzichten waren vooraf niet gunstig. Het was een uitwedstrijd op een doordeweekse donderdag en de reis voerde naar de Flevopolder. Uitstapjes naar drooggelegde gebieden leverden zelden veel inspiratie op voor het team dat in dit duel met Swift ’64 werd vertegenwoordigd door Carl, Jan en Chris. Daar waar Carl en Jan in twee enkelspelen de tegenstanders moesten feliciteren en bovendien het dubbelspel samen verloren, was Chris ouderwets op dreef. Als in zijn beste jaren legde hij de zeebodembewoners zijn wil op. Hij beloonde zichzelf door na de wedstrijd de snor goed ‘nat’ te houden. Met een 3-7 zege is de najaarscompetitie prima begonnen. Volgende week vrijdag komt Leogang SL uit Nunspeet op bezoek in Hattem.