Beugels gaan voor het kampioenschap

De Beugels hebben ook de tweede wedstrijd met overtuiging weten te winnen. Tegenstander was afgelopen vrijdag het Benjaminteam van Leogang en was in acht van de tien wedstrijden geen tegenstand voor de Grolsch-fanaten uit Hattem. Het dubbelspel blijft een ingewikkelde uitdaging want bewegen is toch niet het sterkste punt van het zesde team. Op karakter bereikten Chris en Carl toch een vijfde game, maar op conditie ging deze alsnog verloren. De ‘backhandbeuker’, Manfred, wist één partij niet naar zich toe te trekken wat resulteerde in een eenvoudige maar overtuigende 8-2 overwinning. Carl verloor geen enkele game en Chris slechts 1. Aspiriraties om terug te keren in de tweede klasse werden dan ook al na afloop van deze wedstrijd besproken en het voltallige team is er van overtuigd dat de rest van de competitie slechts een formaliteit is. Hebben we het te hoog in onze bol? We houden u op de hoogte.

Stand in Poule C, 3e klasse:

Vined 2 2 – 17
Smash ’70 6 2 – 15
Leogang SL 3 2 – 9
Harderwijk 2 2 – 9
Swift ’64 1 2 – 6
De Spinners 3 2 – 4