Gelderse Hattem

Bijna een jaar geleden begon een nieuw tafeltennisavontuur voor mij, namelijk eredivisie spelen bij TTV Smash uit Hattem. Een vereniging waar ik mij vanaf het 1ste moment thuis voelde en waar de toon gelijk gezet werd. Aan de hand van een twee-tal voorbeelden wil ik dit gaan verduidelijken.1. Kun je een ook in een rechte lijn lopen

Nadat de zaal was opgebouwd voor de 1ste competitiewedstrijd van het seizoen begonnen wij aan de voorbereiding op de wedstrijd. Ik wist dat ik mijn debuut zou gaan maken en ik moet zeggen dat er best wel wat zenuwen waren. Gelukkig was daar mijn zeer gevatte teamgenoot Koen Hageraats die met de opmerking kwam; Gerben zou je ook in een rechte lijn kunnen lopen? Ik probeer al meer dan 20 jaar in een rechte lijn te lopen, maar dat lukt nog steeds niet. Een briljante opmerking van Koen waar ik ook bijzonder hard om moest lachen en het ijs was gebroken.

2. Mijn eigen liedje

Wat voor mij nieuw was is dat elke speler opkomt met een eigen uitgekozen liedje. Yess !! dacht ik omdat dat ik dan op een subtiele manier kon vertellen dat ik fan ben van een geweldige serie die ik hier niet zal noemen. Helaas werd deze muziek dan ook afgekeurd en moest ik het doen met een liedje dat geïnspireerd was op mijn modieuze schoenen. Het is een liedje geworden waarin een fijne beat in zit en wel 40x hetzelfde en ook enige woord word gezongen. BIGFOOT !!! heel leuk gevonden hoor jongens maar zo groot zijn mijn schoenen ook weer niet.

3. Terugblik

Sportief gezien hebben wij een wisselvallig seizoen gedraaid. Met de plaatsing voor de final-four in het bekertoernooi en de uitschakeling in de ¼ finale was het ook een roerig jaar. Als ik naar het team kijk hebben wij alles uit de kast gehaald om elke week een mooi resultaat te halen. Ik heb genoten van ;

Martijn: wat een enorme drive en passie laat jij elke week weer zien achter de tafel. Een kwaliteit waar je trots op mag zijn

Boris: het gemak waarmee jij speelt en hoe jij je teamgenoten kan motiveren is prijzenswaardig. Een eigenschap waar je trots op mag zijn.

Koen: een toffe teamspeler die graag wil winnen en bij elke teamgenoot goed kan benoemen wat zijn kwaliteiten zijn en dit op een enthousiaste manier kan overbrengen

Stellan: ons jeugdig talent die mij positief heeft verrast het afgelopen jaar en ik hoop dat je een goede ontwikkeling mag doormaken.

Marthijn: een enorm betrokken coach die op een goede wijze de spelers de mogelijkheid geeft om zich te ontwikkelen.

4. De club

Zonder te slijmen wil ik de club een groot compliment maken. De betrokkenheid , warmte en enthousiasme van de leden is geweldig te noemen. Als speler en als mens ben ik bijzonder prettig ontvangen en heb ik mijn plek gevonden binnen de club. Het moment dat meer dan 100 mensen je naam scanderen om je aan te moedigen is iets wat ik niet snel zal vergeten.

5. De toekomst

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Het afgelopen jaar is mij ontzettend goed bevallen en ik hoop dat dit het komende jaar ook weer mag gebeuren. Op sportief gebied heb ik veel vertrouwen in ons team. Helaas hebben wij vorig seizoen de ½ finale net niet kunnen halen maar dit jaar zou het zomaar eens kunnen gebeuren. Wij hopen op een bijzonder mooi seizoen waarin resultaat, strijd en passie weer samen mogen komen.

Groet Gerben