BORIS DE VRIES: DOPPEL WELTMEISTER!

In het Duitse Altenkirchen werden de wereldkampioenschappen ‘4er Tisch’ (zeg maar: een mix van tennis en tafeltennis op 4 tafeltennistafels) gehouden. Martijn en Boris de Vries kregen lucht van deze toch wel bijzondere variant van hun sport en besloten zich aan te melden voor het WK. Vooral het zelfvertrouwen van Boris moest groot zijn aangezien hij enkele weken geleden bij het Nederlands kampioenschap in Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) Nederlands kampioen werd (ook al zijn debuut). Met als doel een leuk weekend te hebben in de plaats in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, begonnen Martijn en Boris aan de poulefase. Boris had ook nog een partner in het dubbelspel, de voor Smash’70 niet onbekende Jelle Bosman. De verrassing was dan ook daverend toen Boris het presteerde om zowel in het dubbelspel met Jelle als in het enkelspel het goud op te eisen! Of het recent ongeschoren gelaat van de jongste De Vries het succes is achter beide titels, mag Joost weten…