Er is maar één kraker..

In een weekend dat Feyenoord en Ajax elkaar weer eens ontmoeten in de Kuip praat men erover. Wanneer Hattem en Hatto-Heim elkaar voor het eerst in de geschiedenis in competitieverband ontmoeten staan de kranten hier bol van.

Zo niet wanneer de enige echte kraker plaatsvindt aan de Eijerdijk. Ja idd, de Beugels nemen het op tegen Vined 2. Beide teams zijn nl. erg bescheiden en niet mediageil. Nee, zij bereiden zich op geheel eigen wijze voor om opgeladen aan de wedstrijdstart te staan. Misschien wat overdreven dat de heren van Vined al de dag voor de wedstrijd in Hattem zijn aangekomen voor een kort trainingskamp, maar ja ook zij proberen natuurlijk alles. s’ Middags al hebben zij bijvoorbeeld kunnen trainen aan de Eijerdijk om te wennen aan de tafels, het licht, de koffie en wie weet hebben ze ook al een Beugeltje genuttigd.

Feit was dat de spanning voor de wedstrijd hoog was en de kantine uitpuilde van de supporters. En de wedstrijd:

Stoïcijns als altijd en staand als een betonblok achter de tafel begonnen de Beugels heel goed. Binnen no time was het 3-0 voor de Beugels. Carl, Chris en Erik wisten hun wedstrijd vrij eenvoudig te winnen. Het dubbel werd een prooi voor de heren uit Heerde. De goede spirit van de heren uit Heerde ten spijt bleken de Beugels toch weer een maatje te groot. Uiteindelijk werd het 7-3 en hebben de Beugels nog 7 punten in twee wedstrijden nodig voor het kampioenschap. Ik weet niet hoe het met het huidige team 5 is, maar het lijkt of de Beugels weer gaan switchen van teamnummer.

Iedereen een goed weekend en veel plezier bij de overige krakers dit weekend.

De Beugels