Crisis bij de Beugels

Als aan de grond genageld stonden we daar. Drie stoere Beugels wisten even niet meer hoe ze het hadden. En nee, niet eens de kracht om hetgeen gebeurde met woorden te omschrijven.Er heerste simpelweg ongeloof en verslagenheid. Ja maar jongens, jullie hebben net met 9-1 gewonnen, fantastisch gespeeld en het kampioenschap is weer dichterbij gekomen. Ja, maar waar gaat het uiteindelijk om bij de Beugels? Wat maakt dit team uniek en waarom spelen zijn al jaren met dezelfde groep? Juist ja, de gezelligheid, de saamhorigheid, het luisteren en ondersteunen van elkaar in goede en mindere tijden. Hier hoort echter regelmatig ook wat bij. Op gezette tijden, en zeker na een goede wedstrijd, hoort hier een lekker pintje bij. En daar ging het mis in Nunspeet.

Inderdaad, het bier was op, wat een anticlimax. Opbeurende apps van thuiszittende teamgenoten, spelers van Nunspeet die nog aankwamen met wijn, niets mocht baten. Binnen vijf minuten na de wedstrijd zaten we in de auto en gingen enigszins verdoofd op weg. 

Ja, en wat fijn dat niet overal in Nunspeet alles op is. Binnen een minuut was de oude stemming er weer en hebben we heerlijk bij de shoarmaboer een lekker broodje gegeten met een sapje. Top avond op een bijzondere dag voor de Beugels waarbij de saamhorigheid op verschillende fronten weer naar voren kwam deze dag. Top om voor zo’n mooi team te mogen spelen.

 

Groet en prettig weekend,

 

De Beugels