The Greenkeeper

Wereldberoemd in Harderwijk en omgeving is Izaak de Greenkeeper. Golfers onder ons praatten erover en willen allemaal spelen op de door Izaak onderhouden golfbanen. Geen uitstekend grasje ontsnapt aan zijn scherpe ogen. Leuk, maar wat heeft dit met tafeltennis te maken.

Vanavond hebben de Beugels geen spelletje golf gespeeld, maar zijn ze op en top bediend door Izaak die voor vanavond gastheer was in het ondergrondse café van TTV-Harderwijk. Als echte gastheer wist hij wie er vanavond speelden en noemde hij ons bij binnenkomst al bij naam. Top avond Izaak. Dat je ons later op de avond niet bij kon houden met het bakken van de kroketten nemen we je niet kwalijk. Dit moeten wij ons persoonlijk aantrekken denk ik.

De Beugels gingen vanavond redelijk krakkemikkig richting Harderwijk. Ouderdom komt met de gebreken en dit bleek. Het mooie van ons team is dat we elkaar er proberen door te trekken en blijven geloven in elkaar. Chris trok vanavond de kar en won met speels gemak zijn drie wedstrijden. Boom Boom Backhand Manfred trok vanavond helaas aan het kortste eind en verloor er twee en Erik moest al zijn krachten bij elkaar rapen om alsnog met twee winstpunten en een samen met Chris gewonnen dubbel huiswaarts te keren. Uitslag 7-3 voor de Beugels en de koppositie blijft gehandhaafd.

Smet op de avond was het uitvallen van een speler van Harderwijk om gezondheidsredenen. Wij hopen dat hij spoedig hersteld en wensen hem veel beterschap.

Ook dit was weer een gedenkwaardige avond. De ene helft vd Beugels zwoegend in Harderwijk en de andere helft dansend in Hedon. Verschil moet er zijn.

Groeten en een prettig weekend,

De Beugels